2018-04-30 06:02:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma komoly szerelmi ajánlatot kaphat

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A kommunikációjára most sem lehet azt mondani, hogy túl diplomatikus, de sebaj, legalább egyenes, határozott és tudja mit akar! Olyan gond merülhet fel az otthonában, aminek a megoldása jócskán próbára teheti lelkierejét. Oldja meg szeretettel a problémát!


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Skorpió-telihold önt mindenben segíti, el sem lehet képzelni ennél csodálatosabb csillagállást az ön számára. Magánélete és karrierje mintaszerű, ez a dupla siker nagyon keveseknek adatik meg. Használjon ki minden lehetőséget, amit most az égiek nyújtanak önnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Önmagához képest rengeteget dolgozik, aminek felbecsülhetetlen haszna lesz. Ma is sok munkával végez a ház körül. A kikapcsolódásról se feledkezzen meg!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma komoly szerelmi ajánlatot kaphat egy külföldön dolgozó személytől. A kapcsolat lehet tartós is, vegye komolyan az ajánlatot. Nem olyan személyiség az illető, aki hosszasan fogja ostromolni, úgyhogy gyorsan kell dönteni!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Telihold van a Skorpió jegyében. Családja sok időt igényel most öntől, kicsit nehezére is esik, mert szeretne önmagával is foglalkozni. Próbálja megtalálni az egyensúlyt!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Országon belüli utazást tervez, amit meg is fog valósítani a kedvesével. Ne aggódjon, ez a kapcsolat nem fog megszakadni, sőt inkább megszilárdul. Önöket a nehézségek csak közelebb hozzák egymáshoz!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Telihold van a Skorpió jegyében, ez váratlan pénzügyi szerencsét jelez! Ma olyan pénzösszeget kap, amiről álmodni sem mert volna eddig. Az egészségére vigyáznia kell, akár allergia vagy ételallergia formájában jelentkezhet a panasz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nincs kedve komolyan venni az életet, családjában azonban ezt nem nézik jó szemmel. Valamikor azonban önnek is szüksége van egy kis lazításra. Próbálja ezt megértetni szeretteivel!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma a lakásában csőtörés vagy gázszivárgás lehetséges, a szabadnapok ellenére könnyen kaphat szerelőt, és pikk-pakk el is hárítják a hibát. Az emésztési problémája már kezd megszűnni, de azért gyógyszer mindig legyen kéznél. Partnere nagyon figyelmes most önnel.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön most tele van gyengéd érzelmekkel a kedvese iránt, és bár nehezen mutatja ezt ki, nincs önnél odaadóbb partner a földkerekén... Ha tényleg másokért dolgozik önzetlenül, akkor a haszon kölcsönös lesz!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szeretne társulni valakivel, vagy céget alapítani, és ma hasznos beszélgetések segíthetik ebben. A döntés az ön kezében van… Az önbizalma erősödik, nagyszerűen fogja érezni ma magát.


Halak: II. 19. - III. 20.
Remek hangulatban van ma, és sok jó hírt is kaphat! Legszívesebben az egész világot a keblére ölelné, de ezt most az univerzum viszonozza is önnek. Remek alkalom kiállításokra, bemutatókra vagy bármilyen csoportos összejövetelekre elmenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: